De actieve man is zeer toegewijd, altijd onderweg, heeft veel afspraken, stress, werkt hard, maakt veel mee, slaapt weinig en feest veel …… ‪#‎Klapp‬ Cosmetics heeft nu de anti-age fuel voor de man!! Weg met de glanzende, grote porien, geen huid meer die last heeft van dehydratie, elasticiteitsverlies, droog en trekkend gevoel. De huid ziet er niet meer vermoeid, uitgeput, gezwollen en verslapt uit. De rimpels worden minder. De ogen worden zichtbaar minder vermoeid, geen gezwollen oogcontour en de wallen gaan weg.

De verzorgings producten zijn aangenaam en licht in gebruik, neutraal en allergievrij geparfumeerd, vrij van parabenen, PEG’s en minerale olien. Bovendien dermatologisch getest.

De verzorgingslijn bestaat uit: Wash & Shave in 1 foam gel, soft & skin beard & skin concentrate, eye rescue freshness fluid, all day long 24 h hydro cream en een hangover serum. De verzorgingsprodukten zijn verkrijgbaar bij #denisdenise

Er is een prachtige gezichtsbehandeling waarna de mannenhuid er weer als nieuw uitziet een waanzinnige energieboost geeft.

De gezichtsbehandeling kost € 85,00 ( 75 min)men