Mesotherapie met de HC3-Skinshooter

Mesotherapie is een techniek waarbij werkstoffen rechtstreeks in de huid doordringen tot in de diepere huidlagen en daardoor het celmetabolisme stimuleert.

Hierdoor ontstaat een zich vernieuwende celstructuur met als resultaat een vermindering van de rimpels in de diepere huidlaag. Tevens treedt er een vermindering op van pigmentvlekken, littekenweefsel, acné en couperose. De huid vitaliseert en krijgt een mooie uitstraling, wordt compacter en egaler.

HC3-SKINSHOOTER werkt met innovatieve elektroporatie en de nieuwste electro-osmose technologie. Een methode die specifiek werkstoffen pijnloos in de huid “schiet” op een nieuwe manier en precies waar ze nodig zijn – zonder steken, naalden of injectie. Het voordeel hiervan is dat het pijnloos en geen beschadigingen aan de huid maakt. Tevens maakt deze vorm van mesotherapie het mogelijk, zonder gebruik te maken van injecties,  de huid weer in optimale conditie te brengen.

De HC3-SKINSHOOTER werkt tot in de diepte van de basaallaag daar waar de cellen opnieuw worden geboren. Deze worden opgevuld met de werkstoffen en die cel gaat die werkstoffen meenemen in het regeneratieproces tot aan de hoornlaag.

Electrostimulatie d.m.v. van gelijkstroom zorgt ervoor dat de opname van de werkstoffen tot in de dermis (is de basaallaag, waar de cellen opnieuw geproduceerd worden). Door electroporatie wordt de celwand geperforeerd, en door deze gaatjes gaat het hyaluroonzuur in de cel. De samensmelting van de werkstoffen met de cel heet electro-osmose. Het hyaluronzuur is ook de drager van alle andere werkstoffen.

De meso behandeling heeft het meeste effect als voorafgaand aan de eerste behandeling een ASA peel behandeling (fruitzuurpeeling) wordt genomen. Hierdoor is de huid ontvankelijker voor de opname van de werkstoffen.

Een kuur van 5 behandelingen geeft het mooiste resultaat. Om de huid te onderhouden is een herhalingsbehandeling één keer in de 2 maanden aan te raden, dit al naar gelang de conditie van de huid.

De kuur bestaat uit:

  • ASA peel behandeling en aansluitend een meso behandeling
  • 4 wekelijks  meso therapie behandeling van 30 minuten

Prijzen

Kuur 5 behandelingen inclusief ASA fruitzuur peeling * € 425,00
Losse behandeling gezicht € 69,00
Oogzone behandeling € 47,50

* kuur dient vooraf betaald te worden