Ontharen

Bij @denisdenise werk ik met de Lycon waxformule van Smooth & Co. Hiervoor heb ik gekozen omdat zij alleen de allerbeste natuurlijke harsen bevatten in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas. De toevoeging van verfijnde aromatische oliën met heerlijke geuren zoals sprankelend rood fruit, romige vanille, ontspannende lavendel en zelfs pure chocolade zorgt ervoor dat de LYCON waxen onweerstaanbaar ruiken. Alle formules hebben intensief verzorgende eigenschappen voor de huid en zijn dankzij de unieke aromatische geurbelevingen en zachte texturen een waar genot voor de zintuigen!

De LYCON waxformules zijn door hun kracht en samenstelling uniek in hun soort en hebben reeds grip op haarlengtes vanaf slechts 1 mm! Ongewenste haartjes op het gezicht worden vanaf deze haarlengte moeiteloos volledig worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid. Het haar blijft weken lang voor 100% weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels.

Bij @denisdenise kun je alleen terecht voor het ontharen van het gezicht, andere lichaamsdelen worden niet onthaard.

lycon-Schoonheidssalon-Denisdenise

Vanaf 4 april 2022 is er  helaas geen mogelijkheid meer voor nieuwe klanten om een van de onderstaande behandeling los te boeken. Dit kan alleen nog in combinatie met een gezichtsbehandeling.

Prijzen

Tijdens behandeling
Harsen bovenlip €13,00 €10,95
Harsen kin €13,00 €10,50
Harsen bovenlip en kin €25,00 €19,90