Gezichtsbehandelingen KLAPP

  • Reinigende behandeling (oppervlakte- en dieptereiniging en afsluitende creme)
  • Basis behandeling (reinigen, peeling, onzuiverheden verwijderen, korte klassieke gezichtsmassage, masker afgestemd op je huidtype  en afsluiten met verzorgende creme)
  • Immuun behandeling (zorgt voor het natuurlijke evenwicht in de huid, helpt voor bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf, verzachting bij irritaties veroorzaakt door stress en milieu)
  • Hyaluronic behandeling (intensieve vochtverzorging, celbescherming en vernieuwing vochtdepots worden aangevuld en rimpeltjes gladder)
  • Stri-pexan behandeling (geschikt voor de rijpere huid met (beginnende) rimpels, ondersteunt de celstructuur, verstevigt de huid en contouren, zorgt voor een jongere uitstraling)
  • Stri-pexan Phyto Stem Cell Technology behandeling ( antirimpelwerking, revitaliseert de huidstamcellen en werkt tegen vroegtijdige huidveroudering)
  • A Classic behandeling (speciaal voor iets rijpere huid en gaat huidveroudering tegen, tevens goed voor acné in de overgang)
  • ASA-peel behandeling (fuitzuurpeeling tegen rimpels en huidproblemen, stimulatie collageen en elastine productie,vermindering rimpels en verheldering pigmentvlekken) *de behandeling is ook in kuur van 3 behandelingen binnen 28 dagen mogelijk voor € 295,00
  • Repagen®Exclusive behandeling (zeer uitgebreide behandeling met  hoge concentraties hightech werkstoffen die zorgen  voor een sensationeel resultaat voor gelaat, hals en decolleté, huidelasticiteit en -stevigheid worden zichtbaar verbeterd en de huid straalt, toont zich vol en voelt zijdezacht aan. Werkzaam in de 3 huidlagen: dermis,epidermis en subcutis)

Aanvullende behandelingen

Aanvullende behandelingen:

Refectocil is het merk voor het verven verven van wimpers en wenkbrauwen.  Refectocil geeft je wimpers en wenkbrauwen een meer intense oogopslag, waardoor ze voller en langer lijken.

Tijdens behandeling

Epileren wenkbrauwen € 10,95 €  9,95

Verven wenkbrauwen € 12,50 €  9,50

Verven wimpers € 16,50 € 13,50

Verven wimpers en wenkbrauwen € 27,50 € 24,50

Bij @denisdenise werk ik met het merk Clean & Easy voor het harsen. Hiervoor heb ik gekozen omdat het één van de beste harsmerken ter wereld is en goede ontharingsresultaten heeft. Verder is de kans op huidirritatie minimaal. Na het harsen wordt de behandelde plek van alle harsresten verwijderde en ingesmeerd met een crème die huid kalmeert. In verband met de hygiëne heeft elke klant een eigen harsroller.

Tijdens behandeling

Harsen bovenlip €  9,95 €  8,95

Harsen kin €  9,95 €  8,95

Harsen bovenlip en kin € 17,90 €  15,90

Harsen oksels € 20,00

Harsen armen € 15,00

Harsen onderbenen (incl.knie) € 19,50

Harsen hele been € 35,00

Cosmetische voet verzorging € 30,00

voetenbad – knippen/vijlen – schoonmaken nagels – voetmassage – lakken

Manicure behandeling €30,00

vijlen – handbad – nagels schoonmaken – handmassage – lakken

Massage behandelingen

Rug, nek en schouder massage € 30,00

Been massage € 30,00